Производство и Продажба на ПВЦ Дограма с профил Aluplast

Хоумпласт Групо ООД е сдружение занимаващо се с производство и продажба на ПВЦ Дограма. Нашия опит и качеството на произведения продукт ще Ви гарантират пълна удовлетвореност от съвместната ни работа.

Алекси Димитров - Управител Хоумпласт Инжинеринг ООД

Ем Джи Интернешънъл ООД, компанията е създадена от обединяване на ръководството на две фирми с над 17 годишен опит в производството на алуминиева и PVC  дограма . Съпътстващи продукти освен производството на врати и прозорци са: стъклопакети , щори – външни и вътрешни , безпрофилно остъкляване.

Aluplast  e марка за прозорци , както и фабрика за прозорци от ПВЦ профили. Ние инвестираме изключително много в качеството на произведенета продукция. Прозорците ни се тестват и проверяват, преди да бъдат опаковани и изпратени до местоназначението си: Домът на нашите клиенти.

“Процеса на контрол и качество е на много високо ниво, като в същото време е и голяма отговорност към марката, която произвеждаме. Това прави Aluplast  една от най-надеждните марки за PVC прозорци на пазара.

Качеството е важно при ПВЦ профила на Aluplast: Гаранцията на сертифициран продукт , който предлагаме на нашите клиенти, като тествани и проверени от фабриката, транспортирани с наши собствени камион до складовете ни в София. Идеята ни е новия прозорец да направи комфорта, спестяванията на енергия и благосъстоянието в дома ви в продължение на много години.

homeplast